Thursday, May 18, 2023

Muistakaa paradoksi USA:sta, siellä neekeriverta omaavat pyrkivät vaalentamaan itseään saadakseen paremman työpaikan, täällä taas grillataan itseään auringossa paahtaen ja saadaan ihosyöpiä ymv

Seppo Lehto eurovaaliehdokkaanne valkoinen vappu 2023, europarlamenttiin 2024 
https://Valkoinen-vappu-Tampere.blogspot.com


Neekerikuningas Seppo Lehto europarlamenttiin, ei mikään hottentottikuningas eurovaaleissa ehdokkaanne Tampereen tunnetuin Tuhannen ja yhden satujen fanittaja ja mies joka ei usko neekerisatuja, Aisopoksen sadutkin tarkoitettu opiksi, ei uskottaviksi.

Homotuksesta homottajille: Ei pidä liioitella homotusta ;) kunhan ei tulla saunanlauteille viereen runkulle kuten n. 20 v sitten Kalevan uimahallissa kävi ;) tai joskus Hervannan bussissa n. 30 vuotiaana ruuhkapussissa homokäsi eksyi polvelle ;) 

Kyllä se suurin vaara on neekerisankkerin ymv muodossa kansamme moninaisuuden muuttamisesssa "mustapäiden maaksi", missä clearasil ei riitä.
Muistakaa paradoksi USA:sta, siellä neekeriverta omaavat pyrkivät vaalentamaan itseään saadakseen paremman työpaikan, täällä taas grillataan itseään auringossa paahtaen ja saadaan ihosyöpiä ymv.

Seppo Lehto valkoisen Suomen valkoinen eurovaaliehdokas Tampere
Seppo Lehto eurovaaliehdokkaanne valkoinen vappu 2023, europarlamenttiin 2024 
https://eurovaaliehdokkaanne.blogspot.com

Valkoinen vappu Tampere liput hulmuten Laukontorillta kohti Hämeenpuistoa Kuvaus Eurovaaliehdokas Lehto Seppo kuva5




Muistakaa että nämä erilaiset demlataustaiset (moskova kommarit) luteemme ovat oikeita kansamme vihollisia jotka pyrkivät väärentämään historiaa aikaa ja paikkaa kaikessa unohtaen että kaltaistensa toimin syyttein ja tuomioin on Jeesus laitettu ristille, Jan Hus ymv rovioille, ko "lakien" noudattaminen on mitä suurinta todellista kansanvainoa ja kansanmurhaa. Joten ko ns "lainsäädännöt" poistettava ihmisoikeuksia rikkovina tulkintoina.


Valkoinen neekerikuninkaanne Seppo Lehto europarlamenttiin erilaisten moskovan desanttien sijaan. 

Valkoinen pigmenttimme on sopusoinnnussa elinympäristömme kanssa, muualla saisimme ihosyöpää helpommin, vastaavasti mustinta suojakerrointa käyttävät joutuisivat täällä sirppisolunanemian kouriin ilman jatkuvaa D-vitamiinilisää ;)
-----------------
----------------

No comments:

Post a Comment